Het GovConsult Advies Team

ExperiCom en Tele-BS bundelen hun krachten onder de naam GovConsult. Samen helpen wij gemeenten met verschillende vraagstukken op het gebied van communicatieoplossingen. We zijn absoluut onafhankelijk in onze dienstverlening en advies.

 

We hebben een passie voor mensen, processen, technologie, organisaties en vooral de interactie met klanten. En wij onderscheiden ons door onze realistische en pragmatische aanpak. 

 

Leer ons kennen.

Walter van Zonsbeek

Naast ondernemer is Walter van Zonsbeek een bedrijfskundig en technisch onderlegde Consultant en Projectmanager met veel marktkennis en ervaring in de telecommunicatie. Door zijn doorzettingsvermogen en enthousiaste instelling is Walter in staat om activiteiten op een pragmatische manier om te zetten in concrete resultaten. Zijn werkervaring, gecombineerd met een breed interessegebied in mensen en organisaties, maken Walter tot een allround en waardevol inzetbare kracht. Kernwoorden zijn Professioneel, Klantgericht, Oprecht, Overtuigend, Begrijpend, Duidelijk. Walter ziet het als een uitdaging om complexe projecten en organisaties samen met zijn collega’s succesvol af te ronden. Daarbij is het van belang dat Walter de juiste balans blijft bewaren tussen zijn persoonlijke en zakelijke leven.

Karel van Haperen

Karel van Haperen, geboren en getogen in Teteringen bij Breda, is sinds 1998 werkzaam als consultant en projectmanager. Hoe complexer het project hoe leuker Karel het vindt. Karel is een echte teamspeler en weet snel verbindingen te leggen tussen verschillende betrokkenen op alle niveaus. De focus op het eindresultaat verliest hij daarbij niet uit het oog. Karel wordt omschreven als authentiek, sociaal, betrouwbaar en flexibel. Door zijn brede kennis en jarenlange ervaring binnen diverse branches is hij een zeer gewaardeerde collega en consultant. In de afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in de GT dienstverlening.

Claudia Vermeulen

Claudia Vermeulen is groot geworden in Sales en Relatiemanagement en nu een gedreven Business Projectmanager en Partnerondernemer. Claudia is een zelfbewuste en gedreven project- en verandermanager, die oog heeft voor detail en structuur brengt. Haar focus is de piketpaaltjes te slaan en anderen er toe te bewegen, gezamenlijk, de gewenste kwaliteit en kwantiteit te leveren en de beoogde doelen te realiseren. Claudia is pragmatisch ingesteld, waarbij de klant en het resultaat voorop staan. Kernwoorden die bij Claudia passen zijn Pragmatisch, Daadkracht, Nuchter, Klantgericht, Resultaatgericht, Analytisch en Enthousiast. Voor Claudia is de mooiste uitdaging om in ieder project en verandertraject de mens op de eerste plaats te zetten met als doel een gezamenlijk en succesvol project en vooral blije medewerkers.

Marjo Potters

Sinds 1997 is Marjo Potters werkzaam als consultant. Bruggen slaan tussen techniek en organisatie is haar handelsmerk. Betrokkenheid, communicatie, afstemming en adoptie zijn daarbij de kernwoorden. Marjo is analytisch, resultaatgericht en in staat om snel door te dringen tot de kern. Haar kracht ligt in het inzichtelijk maken van de huidige situatie en deze vertalen naar de nieuwe situatie. Met een nadrukkelijk oog voor de gebruikers. De afgelopen jaren heeft ze veel projecten bij de lokale overheid uitgevoerd en een enorme kennis opgebouwd van de gemeentelijke dienstverlening en de achterliggende processen.